Kunt u deze nieuwsbrief e-mail niet goed lezen? Klik hier om de nieuwsbrief in uw browser te bekijken.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in ons bestand bent ingeschreven. Klik hier om uit te schrijven.

 

Maasgalmkapel vzw

Nieuwsbrief nr.35

  januari 2019

Inschrijven op Nieuwsbrief

Klik  hier


In deze editie:

  Rubriek

Nieuwjaarswensen

Terugblik

Festival 2019

Onze Optredens

Algemene Info

  

 

 

 

 

 

 


Terug naar boven


    Nieuwjaarswensen

De Maasgalmkapel wenst u een vredig en vreugdevol 2019,

een
jaar vol geluk, in een goede gezondheid en natuurlijk met mooie blaasmuziek.

Dat al jullie wensen in vervulling mogen gaan.

 

Terugblik

We hebben er op muzikaal vlak weer een topjaar op zitten! Naast ons eigen festival, dat overigens weer een groot succes was, verzorgden we een vijftiental optredens bij andere organisatoren.
Wat Belgie betreft, hoefden we onze optredens niet ver te gaan zoeken. We traden op in As, Bree, Rekem, Bocholt, Gruitrode, twee keer in Kessenich en niet te vergeten in de grote feesttent van het Oud Limburgs Schuttersfeest in buurdorpje Ophoven.
In Nederland waren onze concertlocaties wat meer verspreid, van net over de grens tot in Noord Brabant. We waren te gast in Wanroij, Neeritter, Stein, Ittervoort, Blerick en Berlicum.
Ook luisterden we op zondag 30 december een eucharistieviering op voor onze overleden leden in de kerk van Molenbeersel.
We willen langs deze weg al onze fans nogmaals bedanken voor de talrijke opkomst en hun enthousiasme tijdens onze optredens. Zonder jullie is zo een optreden zeker niet hetzelfde!
We hopen dat we u in 2019 net zo vaak mogen ontmoeten op onze optredens en dat u er even veel van kunt genieten als wij.

Festival 2019

Al voor de 37ste keer zullen we in 2019 ons Blaaskapellenfestival organiseren. Traditiegetrouw gaat dit door in het laatste weekend van april, namelijk op zaterdag 27 en zondag 28 april. Dat blaaskapel Gloria ons op zaterdagavond weer zal laten genieten van gevarieerde muziek van de bovenste plank, kunnen we ook bijna een traditie noemen.
Nieuw dit jaar, zowel op ons festival als in de Benelux, is de Oostenrijkse blaaskapel STRAWANZER BLASMUSIK. Zij zullen op zondagmiddag de hoofdact zijn op ons Fruh und Spatschoppen. Wat u zich bij deze blaaskapel moet voorstellen? 13 jonge gezichten, de nodige dosis energie en prachtige blaasmuziek van het hoogste niveau. De Strawanzer spelen hoofdzakelijk Mahrische muziek, afgewisseld door eigen composities (swing, pop,ballades en solowerk).
Ook de andere deelnemende blaaskapellen hebben allemaal bevestigd, maar die houden we nog even geheim tot de speciale festivaleditie van deze nieuwsbrief.

Onze optredens

Deze winter gaat het er wat rustiger aan toe in het Maasgalmland, maar op 31 maart vliegen we er weer stevig in met een optreden in het West-Vlaamse Pittem (B). We zijn er te gast op het 30-jarige jubileum van Die Original Dorfmusikanten. Voor de verdere optredens van 2019 verwijzen we u graag door naar onze website www.maasgalmkapel.be onder de rubriek activiteiten.

Algemene Info

Als u op onze website inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvangt u deze via e-mail.
Mensen die deze gedrukte versie niet meer willen ontvangen geven best een seintje aan ons secretariaat( Toekomststraat 39, 3640 Kessenich of +32(0)89 56 46 88).

 

Muzikale groeten,
De Maasgalmkapel

 
Terug naar boven


 
  Nieuwsbrief Maasgalmkapel vzw.
Klik hier om direct uit te schrijven.

 

 

 
Maasgalmkapel Nieuwsbrief Engine