Kunt u deze nieuwsbrief e-mail niet goed lezen? Klik hier om de nieuwsbrief in uw browser te bekijken.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in ons bestand bent ingeschreven. Klik hier om uit te schrijven.

 

Maasgalmkapel vzw

Nieuwsbrief nr.34

  oktober 2018

Inschrijven op Nieuwsbrief

Klik  hier


In deze editie:

  Rubriek

Laatste nieuws

Tussen Brabants bont en Limburgse vlaaien

Onze Optredens

Privacy

  

 

 

 

 

 

 


Terug naar boven


    Laatste nieuws

De zomer is voorbij, de herfst is ondertussen al in het land.  Hiermee verdwijnt ook ons vakantiegevoel en vliegen wij als Maasgalmers na een mooie zomer er weer in met repeteren en optreden.

Niet dat we in de zomervakantie stil hebben gezeten hoor!  In de periode van juli tot augustus verzorgden we een vijftal heel diverse optredens, waarvan drie in onze eigen gemeente.  We begonnen onze zomer in de grote feesttent op het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS), vervolgens zorgden we voor een gezellige sfeer op de Grensfeesten in Kessenich en op 19 augustus organiseerden we onze eigen fandag.  Die was ook dit jaar een groot succes.  We bedanken alle aanwezige fans omdat ze gezellig met ons kwamen genieten van de muziek, de lekkere BBQ en het mooie weer, en natuurlijk de uitbater en het personeel van Oppenhof voor hun gastvrijheid.

Na onze fandag hebben we nog een geweldig optreden verzorgd op de Dirgelenfeesten in Stein en in Ittervoort op het jubileumfeest van De Grenszanger uit Neeritter.

Tussen Brabants bont en Limburgse vlaaien

Een tijdje geleden kregen we van Antoon Brenders,
het brein achter radiozender voor blaasmuziek
Zlata Muzika, de vraag of we interesse hadden om deel te nemen aan een Vlaaienconcert.

Het concept?  Een blaaskapel, een gezellige zaal in Berlicum (bij s-Hertogenbosch) en koffie met lekkere vlaai.
Hier wilden wij graag aan meewerken en dus kunt u ons op zondag 25 november vanaf 13.30 vinden in  SCC Den Durpsherd in Berlicum (NL).

De inkom bedraagt 5, koffie met vlaai zijn inbegrepen.


Hopelijk zien we u dan om er samen een gezellige middag van te maken! 

Onze optredens

Voordat we naar Berlicum afzakken voor het vlaaienconcert, hebben we dit najaar nog 2 optredens, nameliljk op zondag 7 oktober op het blaaskapellenfestival bij Judaska in Hout-Blerick en op de Halloweenbrunch bij harmanie Onder Ons in Meeuwen-Gruitrode op zondag 28 oktober.

Voor ons volledige overzicht van optredens verwijzen we u graag naar de bijlage van onze nieuwsbrief, of naar onze website www.maasgalmkapel.be voor een actueel overzicht.

Privacy

Met het oog op de veranderingen in de privacy regelgeving willen wij u laten weten dat wij u graag via de nieuwsbrief op de hoogte willen blijven houden van ons verenigingsnieuws.  Uw e-mailadres dat wij van u hebben zal niet worden gedeeld en niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan onze nieuwsbrief.
U kunt zich altijd uitschrijven via onze website.

 

Muzikale groeten,
De Maasgalmkapel

 
Terug naar boven


 
  Nieuwsbrief Maasgalmkapel vzw.
Klik hier om direct uit te schrijven.

 

 

 
Maasgalmkapel Nieuwsbrief Engine